Search found 6 matches

by DJ420a
Thu Sep 03, 2009 12:19 am
Forum: Nissan
Topic: RB20det XDF
Replies: 0
Views: 6281

RB20det XDF

Is there a such thing as an RB20det XDF? If so, does anybody have it?

Im using the Z32 right now.
by DJ420a
Wed Sep 02, 2009 4:58 pm
Forum: Nissan
Topic: Using Ostrich on an RB20det
Replies: 11
Views: 17949

dfddfd2 wrote:I use an Ostrich2 on a KA24E ECU without any problems, and without a socket booster. It uses the same CPU as the RB20DET.
Exactly, it communicates just fine without a socket booster.

I messed with my "K value" and latency, buts its still running too rich.
by DJ420a
Tue Sep 01, 2009 1:40 pm
Forum: Nissan
Topic: Using Ostrich on an RB20det
Replies: 11
Views: 17949

Are you serious? I don't see how clearer I can be, especially when I'm trying my best to learn this myself. I know TunerPro doesn't install into the ECU lol I can connect TunerPro to the Ostrich2, with successful connection. I get the Ostrich2 physically connected too the ECU but cannot tell if ther...
by DJ420a
Tue Sep 01, 2009 12:34 am
Forum: Nissan
Topic: Using Ostrich on an RB20det
Replies: 11
Views: 17949

OK, Ive installed TunerPro into the ECU, TunerPro connects too the Ostrich2 but then when I try too connect to the ECU, I get a green loading bar for a second that says "Successful" or something but then goes away. I go too check simple values like battery voltage and TPS voltage and it says nothing...
by DJ420a
Sun Aug 30, 2009 11:57 pm
Forum: Nissan
Topic: Using Ostrich on an RB20det
Replies: 11
Views: 17949

revlimit wrote:What I have found out is that you need socket booster when emulating with ostrich2.
I havent even hooked it up too the car yet because I cant find which options to mess with.

This isnt my first time tuning, I used a MegaSquirt for 3 years, but this aint no MegaSquirt lol

What are you tuning?
by DJ420a
Sun Aug 30, 2009 5:32 pm
Forum: Nissan
Topic: Using Ostrich on an RB20det
Replies: 11
Views: 17949

Using Ostrich on an RB20det

Hey guys Ive done alot of reading and Im just not getting this. The motor is running and driving fine, its just at cruising speeds and idle, its running pig rich. So basically what Im asking is, if everything is running fine, how am I able too just mess with my fuel maps? Thanks for your time guys DJ