Can't save.. wtf?

Report bugs found in TunerPro. Please be sure to include as much info as possible, including system specs, OS, repro steps and TunerPro version number.

Moderators: Mangus, robertisaar, dex

Post Reply
McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Can't save.. wtf?

Post by McHaals » Tue Apr 28, 2009 11:34 am

hi all..

just downloaded 4.14.0381.... RT

made a new XDF..
load a bin..
made a new constant..

when if i modify it and push on SAVE.. doesnt save..
opened , and the value is the old...

tried everithing.. on XP, vista, windows7... admin rights...etc..

any idea???

User avatar
dex
The Ford Guy
Posts: 546
Joined: Thu Oct 07, 2004 6:38 am

Post by dex » Tue Apr 28, 2009 12:36 pm

This may be obvious, is the original bin file property attributes set to 'read only'?

McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Post by McHaals » Wed Apr 29, 2009 3:58 am

not read only..( checked )
(and i readed out from an EPROM)
tried others, its the same..

3.1 worx..

User avatar
dex
The Ford Guy
Posts: 546
Joined: Thu Oct 07, 2004 6:38 am

Post by dex » Wed Apr 29, 2009 4:00 am

If you don't mind, post the bin and xdf so that it can be looked at.

McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Post by McHaals » Wed Apr 29, 2009 4:20 am


User avatar
Six_Shooter
Posts: 590
Joined: Sun May 06, 2007 7:32 am

Post by Six_Shooter » Wed Apr 29, 2009 8:01 am

Are you trying to save the modified xdf or the modified bin?

It sounds like you might be using the wrong save button or option.

There's seperate save buttons for the xdf, bin and ads, also adl.

McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Post by McHaals » Wed Apr 29, 2009 8:36 am

sry 4 my bad english..
Image

McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Post by McHaals » Wed Apr 29, 2009 8:41 am

Six_Shooter wrote:Are you trying to save the modified xdf or the modified bin?

It sounds like you might be using the wrong save button or option.

There's seperate save buttons for the xdf, bin and ads, also adl.
i know the difference between save *.bin and save *.xdf...
but thx.. :wink:

McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Post by McHaals » Wed Apr 29, 2009 11:56 am

another problem:
its a 16x16 8 bit table..
what do i wrong?

Image

User avatar
dex
The Ford Guy
Posts: 546
Joined: Thu Oct 07, 2004 6:38 am

Post by dex » Thu Apr 30, 2009 3:31 am

The solution to both your problems is to set the bin size in the xdf header. Press Ctrl + F2 to open the xdf header editor.

McHaals
Posts: 7
Joined: Tue Apr 28, 2009 10:55 am

Post by McHaals » Thu Apr 30, 2009 4:13 am

WORKS... THANX alot.... :D :D :D

moon_walk
Posts: 17
Joined: Wed May 06, 2009 4:56 am
Location: Sweden
Contact:

Post by moon_walk » Tue May 25, 2010 12:25 am

for me .. i have still same issue .. not saving maps at all .. even though bin size is correct


using 80000h bin with 60000h offset .. and won't save
Driving Volvo 960 2.8l Twinturbo
proud owner of ostrich 2 and tunerpro RT

Post Reply