TPRT V4 & V5 crashing while logging

Report bugs found in TunerPro. Please be sure to include as much info as possible, including system specs, OS, repro steps and TunerPro version number.

Moderators: Mangus, robertisaar, dex

Post Reply
LA1 Z24
Posts: 1
Joined: Mon Jan 04, 2010 10:50 am

TPRT V4 & V5 crashing while logging

Post by LA1 Z24 » Mon Jan 04, 2010 10:52 am

Ok, up till about a week ago, TP 4 & 5 were working flawlessly. Then this week, it starts crashing a few minutes into datalogging (Not recording). The entire computer (EEE PC 1000HA) will lock up, and I'll need to hold the power button and reboot. I've tried disabling startup programs and services, with no success. Does anybody know of a way that'll show me what's causing the computer to lock up?

Thanks

User avatar
Mangus
TunerPro Author
Posts: 1826
Joined: Wed Mar 19, 2003 1:49 pm

Post by Mangus » Mon Feb 01, 2010 7:49 am

Try closing any other software before starting the log. If this is a new issue and nothing else with the way you use the software has changed, perhaps it's a driver issue? Are you using a USB ALDL cable? If so, perhaps the driver changed (windows update)?
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am

peluca
Posts: 9
Joined: Thu Dec 01, 2005 3:41 pm

Post by peluca » Tue Feb 02, 2010 7:20 am

Hi.
It hapens to me 2, a few times.
Later I connect my laptop with a Haltech and needed to decrease my baudrates on the com port setings and when I did that never got a problem again in Tunerpro.

Post Reply