Negative Numbers in Lookup Table Bug?

Report bugs found in TunerPro. Please be sure to include as much info as possible, including system specs, OS, repro steps and TunerPro version number.

Moderators: Mangus, robertisaar, dex

Post Reply
rob
Posts: 16
Joined: Sun Mar 25, 2007 9:54 am

Negative Numbers in Lookup Table Bug?

Post by rob » Tue Jul 20, 2010 7:22 am

I think this is a bug. I can't enter negative Values in the Lookup Table Output.
Build 5.00.6356.00
Registered Version

When i edit the File in a text editor all works fine.

And a small feature Request - Copy the Version and Build Number.

robertisaar
Author of Defs
Posts: 962
Joined: Sat Feb 21, 2009 3:18 pm
Location: Camden, MI

Post by robertisaar » Tue Jul 20, 2010 8:55 am

seems to be working fine for me...

are you certain the XDF is setup correctly in the equation to include a bias to allow negative numbers?

rob
Posts: 16
Joined: Sun Mar 25, 2007 9:54 am

Post by rob » Tue Jul 20, 2010 10:01 am

Sorry, i was not 100% clear. I was talking about an aldl (adx) lookup table. I am trying to make an adx definition for Marelli P8 ecus.

User avatar
Mangus
TunerPro Author
Posts: 1826
Joined: Wed Mar 19, 2003 1:49 pm

Post by Mangus » Tue Jul 20, 2010 8:22 pm

Thanks! Found and have fixed the issue for the next build.
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am

starrd
Posts: 41
Joined: Mon Apr 11, 2005 4:12 pm

Post by starrd » Wed Jul 21, 2010 7:56 pm

Mangus wrote:Thanks! Found and have fixed the issue for the next build.
:wink: Anxiously waiting for the next build :wink:

Post Reply