Grid Option in Monitor

Submit feature suggestions for future versions of TunerPro here.

Moderators: Mangus, robertisaar, dex

Post Reply
The1
Posts: 33
Joined: Wed Jul 20, 2011 2:41 am

Grid Option in Monitor

Post by The1 » Sun Jun 07, 2015 8:27 pm

Would be handy to have a grid option and set it colour and opacity if possible.

User avatar
Mangus
TunerPro Author
Posts: 1827
Joined: Wed Mar 19, 2003 1:49 pm

Post by Mangus » Thu Jun 11, 2015 1:07 pm

Please elaborate.
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am

The1
Posts: 33
Joined: Wed Jul 20, 2011 2:41 am

Post by The1 » Mon Jun 15, 2015 2:53 am

a grid in behind the data in the monitor window, so you can line up your data easier against the time markers and item markers

Post Reply