How to select Bin number for TunerPro

Discuss anything TunerPro related.

Moderators: Mangus, robertisaar, dex

Post Reply
83 Gman
Posts: 3
Joined: Mon Oct 09, 2017 9:27 pm
Location: Ronkonkoma NY

How to select Bin number for TunerPro

Post by 83 Gman »

When I open TP I have no Bin # showing up top but I do have the correct XDF file. When I select the file button the drop down menu has "open bin". When I select that the next screen is EBL P4 Flash/ User Calibrations. No Bin calibrations are shown.
How do I add a Bin file to that area?
I know the Bin # I want to use.
Thanks

User avatar
dex
The Ford Guy
Posts: 566
Joined: Thu Oct 07, 2004 6:38 am

Post by dex »

You need to open the folder that has the binary file in it in order to see the file you want.

83 Gman
Posts: 3
Joined: Mon Oct 09, 2017 9:27 pm
Location: Ronkonkoma NY

Post by 83 Gman »

I don't know where that folder would be.

User avatar
dex
The Ford Guy
Posts: 566
Joined: Thu Oct 07, 2004 6:38 am

Post by dex »

Look in the folder where you saved your .bin file.

83 Gman
Posts: 3
Joined: Mon Oct 09, 2017 9:27 pm
Location: Ronkonkoma NY

Post by 83 Gman »

OK found it.
Another question. When you select from File on WUD to a VE learn and select the file you want to learn to. Is there a way to prove this is the file being used as the VE learn during a data log ?

Post Reply