Win10 and TunerPro

Discuss General Motors (GMC, Chevy, Pontiac, Hummer, Cadillac, etc) tuning topics here. Request definitions, discuss parameters, etc.

Moderators: robertisaar, dex

Post Reply
hannu
Posts: 2
Joined: Mon Jul 01, 2013 11:53 am

Win10 and TunerPro

Post by hannu » Sun Jun 17, 2018 9:47 am

Hi,my computer has win10, does TunerPro work on my computer?

User avatar
Mangus
TunerPro Author
Posts: 1827
Joined: Wed Mar 19, 2003 1:49 pm

Post by Mangus » Thu Sep 06, 2018 3:00 pm

Yes
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am

ChevyTycoon
Posts: 1
Joined: Sun Dec 09, 2018 7:20 am

Post by ChevyTycoon » Sun Dec 09, 2018 7:32 am

I have successfully setup TPv5, using Win10, on a Microsoft Surface Pro 4.

Works with the touchscreen very well!!

In fact, even with only 1 USB port, I am able to both Log and Emulate at the same time. I plug into the Surface a multi-port USB hub, and then plug in the ALDL Cable into 1 port and the Moates into the other port.

Win10 recognizes both USB devices.

Viola! Windows 10, with touch screen, logging and emulating concurrently!

Post Reply