FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
BLM Table

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion
 
Myles57



Joined: 09 Aug 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Aug 09, 2010 4:10 pm    Post subject: BLM Table Reply with quote

I'm trying to get the program RT Ver 5 to create a datalog RPM/MAP(in Kpa) = BLM table with no success. I've seen screenshots of WinALDL which show this type of display/table. I'm running a 7427 ECM and it is not compatible with the slower 160 Baud WinALDL. Per Mark Mansur Ver 5 will create this type of data display table. Can anyone take me step by step through the process? I'm new at this (isn't everybody at some time) so I suspect/know that I'm missing something.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
robertisaar
Author of Defs


Joined: 21 Feb 2009
Posts: 959
Location: Camden, MI

PostPosted: Mon Aug 09, 2010 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

that is exactly the purpose of the history tables.

go in, edit your ADX, make a new history table, have it's settings match your VE table(s), and you're well on your way to having the laptop do your fuel tuning for you.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
Myles57



Joined: 09 Aug 2010
Posts: 4

PostPosted: Tue Aug 10, 2010 6:36 pm    Post subject: Reply with quote

Thx... I've got it figured out (with your help)... now onto on to next problem!
I'm using TP RT Ver 5... I've hit a wall trying to save a logged file? Error Msg comes up saying it can't save file and says it will create a temp.xdl in the program folder... what gives? I know Ver 5 is a Beta but I'd think that it should be able to save a log? I'll poke around the threads a bit to see what I can find.
Back to top
View user's profile Send private message
 

 
robertisaar
Author of Defs


Joined: 21 Feb 2009
Posts: 959
Location: Camden, MI

PostPosted: Tue Aug 10, 2010 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

odd... i've never seen anyone else with that error....

don't suppose you're running this on a Vista or 7 machine? if so, try running as an Admin, see if that fixes the issue, seems to solve random problems for other programs.
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    TunerPro User Forum Forum Index -> ScannerPro Beta Discussion All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)