FAQFAQ SearchSearch MemberlistMemberlist UsergroupsUsergroups RegisterRegister
ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in

 
Datalogging problem

 
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> TunerPro Discussion
 
jgarner



Joined: 11 Sep 2015
Posts: 7

PostPosted: Tue Sep 13, 2016 4:55 pm    Post subject: Datalogging problem Reply with quote

Trying to datalog my 91 s10 with 94 4.3 4l60 7427 swap. I'm using od_tpv5_v250.xdf and a217 $od tp5 v250.adx. When I connect koeo all data is good but as soon as I start the engine I get more data errors than good data and if I drive it eventually the data just stops. I have tried adding a pause to the adx but nothing I've tried has worked. Today I tried a218_od_trans2_v250.adx and it connected engine running with no errors. Also I have a scan tool that will connect and show live data just doesn't have the ability to record. Any help is greatly appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
 

Display posts from previous:   
View previous topic :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    TunerPro User Forum Forum Index -> TunerPro Discussion All times are GMT - 9 Hours
 
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
RedSquare theme 1.0.3 © DoubleJ(Jan Jaap)