scanning live data

Report bugs found in TunerPro. Please be sure to include as much info as possible, including system specs, OS, repro steps and TunerPro version number.

Moderators: Mangus, robertisaar, dex

Post Reply
kitttransam
Posts: 2
Joined: Fri Jan 12, 2018 8:51 pm

scanning live data

Post by kitttransam » Fri Jan 12, 2018 9:01 pm

Is anyone having problems scanning live data on tuner pro? I haven't used it in a few months but it worked fine then. but now I'm getting into burning chips so I want to see everything that's happing. My BLM's are reading and so is the dashboard. I go to list to look at data and blank. only difference is that I just burned my own chip and I have a memcal adapter. car seems to run fine. this is on an 89 corvette. 1227165 ECM 6E ARAP. I also put the ALDL spark advance at 00.00 if that makes a difference.

kitttransam
Posts: 2
Joined: Fri Jan 12, 2018 8:51 pm

Post by kitttransam » Sun Jan 14, 2018 9:04 am

no responses? well I did an experiment. downloaded an older version on my desktop. pretty sure it could be the software itself. so I took pics. version 5.00.9130 has no numbers in the list. version 5.00.8853.00 has numbers in the list. well I tried to post pics but after I'm done and posted it just shows everything in text.

User avatar
Mangus
TunerPro Author
Posts: 1824
Joined: Wed Mar 19, 2003 1:49 pm

Post by Mangus » Sun Jan 14, 2018 6:57 pm

Thanks for pinging me about this. I can't reproduce it on the machine I'm now, but will try a few others.
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am

festy
Posts: 25
Joined: Thu May 17, 2012 3:25 pm
Location: Oz

Post by festy » Mon Apr 02, 2018 2:07 pm

Same issue here, I've tried a few different ADX files that have always worked, but getting blank list view (all other views are fine).

One thing I noticed - if you scroll the list up or down quickly, a black/green/red dot briefly appears where the data should be.

I tried removing TunerProSettings.dat but made no difference.

User avatar
Mangus
TunerPro Author
Posts: 1824
Joined: Wed Mar 19, 2003 1:49 pm

Post by Mangus » Mon Apr 02, 2018 2:12 pm

The blank listview is another known issue, probably with the same underlying cause (bugs in the Microsoft C runtime).

I'll be rolling another build soon in hopes to address this, and I'll post it here for y'all to try ahead of general availability.
***************************************
TunerPro Author
1989 Trans Am

RR007
Posts: 2
Joined: Tue May 22, 2018 3:50 am

Post by RR007 » Tue May 22, 2018 2:23 pm

I have same issue, dash works fine, the list doesn't show anything. just upgraded to the 5009130 version.

im using it on 85 Corvette ECM 1226870 160 baud

Post Reply